Mässor

Vi är med er från det att ni bestämt er för att vara med på en mässa. Vi projektleder och hjälper er med samtliga beställningar inför, under och efter mässan.

Vi gör mässan till en succé

Vi är med er från början då ni bestämt er för att ställa ut på en mässa. Om ni inte bokat en monteryta hjälper vi er med förslag på ytor som passar er verksamhet bäst. Under ett första möte berättar ni vilka förväntningar ni har inför kommande mässa. Är det första gången ni ställer ut tar vi hänsyn till det, alternativt om ni ställt ut tidigare.

Rickmer är ett litet företag, och kan med detta ge er förmånen och tryggheten att ha samma kontaktperson genom hela projektet. Vi projektleder och hjälper er med samtliga beställningar inför, under och efter mässan. Våra designers ritar förslag åt er i 3D-Studio Max för att ni ska få en känsla av hur montern kommer se ut på riktigt.

Vi har egen snickeriproduktion med möjlighet att producera specialdesignat material. Text och bildbearbetning med specialisering inom profilering och kommunikation. Efter avslutad mässa kan vi erbjuda er hyra av lager för material som ni vill spara, och kanske använda vid senare tillfälle. Vi har alltid ett uppföljningsmöte en kort tid efter mässans slut. Alla projekt är lika viktiga för oss oavsett storlek.